Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/trihardpt.se/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5892
Seger i Butlers triathlon | TriHARD PT

Ibland hinns det med lite eget tävlande och i maj var det dags för underbara Butlers triathlon. En lagtriathlon där fem deltagare i lag skall genomföra ett triathlon tillsammans. Som traditionen bjuder hade vi svårt in i det sista att säkra ett fullt lag men räddaren David från LO multisport gav klartecken med mindre än 12 timmar till start – all heder åt honom.

I år gavs vi möjligheten att simma i Älvhögsborgsbadets utomhus 50a vilket var trevligt och växlingsområdet var belagt intill bassängen.

Vårt lag, 3CT med STING var snabbast upp ur vattnet och ut på cykel med Hemköp Trollhättan närmast jagandes bakom. Avståndet utökades in mot växling och ledningen var dryga 3 minuter då vi började springa. Formen hos flera av deltagarna i laget (läs Robert och Marcus) var mycket god så tempo vi galopperade iväg i var högt. Elittriathleten Robert sträckte på linan rejält och laget fick jobba på men det visade sig att det lönade sig. Vi ökade avståndet bakåt och segern kunde till slut bärgas med en betryggande marginal.

Stort tack till sponsorn STING som stöttar oss i laget under denna tävling och dessutom bjöd på storstilad after run efter avslutat lopp.