Att summera ett år med TriHARD PT blir svårt i ett inlägg…. kan bara konstatera att det har varit full fart här på TriHARD PT med coachingupplägg till många flitiga och ambitiösa adepter, tester i olika former, läger, träningsclinics, tävlingar mm.

Kan så här i slutet av året summera adepternas utveckling, resultat och framgångar och jag som coach kan inte annat än att vara riktigt stolt och glad. Det har varit oerhört roligt och ärofyllt att få följa adepternas resa, från vinterns ganska oglamourösa vinterträning fram till sommarens explosion av fart, race och glädje.

2019 väntar nya uppdrag och några kunder väljer att ta det lite lugnare ett tag medan många nya adepter kliver in i teamet. Tillsammans kommer vi att förflytta gränser som aldrig förr och med kommande vinters grundträning i bagaget kommer vi i vår och sommar att nå vår fulla potential, slå rekord och utvecklas ytterligare – allt med ett leende på läpparna och under översyn och coaching av TriHARD PT.

Nytt för i år är att TriHARD PT erbjuder laktatmätning på cykel och löpning. Med laktatmätning kan vi mäta upp dina träningszoner med stor träffsäkerhet.

För tredje året i rad arrangeras ett triathlonläger i Båstad och årets läger är planerat till den 6e – 9 juni. Vi bor kungligt på Båstads triathloncenter och cyklar på grymma väger över och längs Hallandsåsen. Springer intill havet på sköna stigar både i Båstad och på Kullahalvön. Vi simmar utomhus på en närliggande 50 meters bana. Ett grymt läger helt enkelt.

//Gott nytt år önskar TriHARD PT

”We don´t stop when we´re tired – we stop when we´re done”